III Cursa de Ciclocross de Sant Boi

Información de la carrera (en www.ciclocrosscatala.com)

La propera cita del ciclocross català és trasllada justament a l'altra banda del riu Llobregat, a Sant Boi de Llobregat. El circuit es troba al mateix indret on s'ha fet els anys anteriors, al Parc de la Muntanyeta, just al costat del camp de Rugby i de Futbol; tindrà una llargada de 2.900 metres i combinarà trams de gespa, terra, escales i taulons.


Cartell de la cursa


Previsió del temps
previsió temps sant boi de llobregat

Com arribar al circuit
Podeu fer servir el mapa que hi ha a continuació per veure quina és la millor ruta per arribar al circuit. Tant si s'arriba per la C-32 com per l'A-2, la millor forma d'accedir és fent-ho per la carretera C-245 (Santa Creu de Calafell); a l'arribar a la rotonda de la Ronda Sant Ramon (que separa la zona industrial del que és el poble), us heu de ficar dins del poble per aquesta Ronda i continuar tot recte durant unos 800 metres aproximadament. A l'alçada del camp de futbol veureu al lateral el pàrking i per la cursa s'ha reservat tota la part de dalt (tot i que es pot aparcar en qualsevol zona habilitada).


Vegeu el mapa més gran

A més...
També es faran 2 curses popular amb participació lliure: una Infantil per nens i nenes fins a 13 anys i una altra Sènior a partir de 14; el nombre de participants és limitat i les inscripcions es poder fer a la web de la cursa, www.ciclocrossantboi.com.

Comentarios